höstlovet är över!

o där var höstlovet över! så nu är det skola som gäller igen.. fyfan!
men höstlovet var helt jäkla underbart ! att få tillbringa den med sin bästa vän är helt otroligt underbart :')
har väl nt gjort så jätte mycket egentligen, vart hemma, kollat film, myst, haft de underbart, vart ute, fotat och aa :)
älskar dej tjejen!
 
som sagt, nu äre skola igen! ursh! men lite mindre än 2 månader kvar innan de blir jullov :DD och dååå ska ja försöka göra en del haha :')
 
 och dagen idag gick väl helt okej! vart fett trött pga for över till Finland med Jennifer så kom hem 2 i natt eller va den var! och somna sen halv 3 - 3 så fick bara sova lite mindre än 4h. älska haha!
men annars har dagen vart bra och aa :')
 
imorgon äre tisdag o asså omg, historiaprov på morgonen (enbart jag) och sedan lite senare på dagen så har ja fkn engelskaförhör D: kan inget i historian eller i engelskan.. bra hanna, bra jobbat asså!
 
o på fredag så kommer Josefin till mig o tillbringar hela helgen här :D hihi, saknar henne som satan :s 
sååå de blir väl trevligt :') 
 
o även imorgon så ska ja på konfirmationsgrejsimojs D: euw vad trååååkigt :s
menmen, om man ska bli konfimerad så äre väl bäst o gå på det xD
men jåååå c:
 
snart fyller ja :D 44 dagar kvar :') hihihi :D 
meeen att nu tror ja att ja ska läsa på historian lite och sen sova :')
så att ha de bra alla !
 
 
 

några dagar kvar :')

halloj! 
måndag idag och ny vecka ! och de bästa är att de är bara 3 dagar skola denna vecka! idag, tisdag och onsdag! och på torsdag o fredag äre äntligen höstlov :D och på onsdag kommer äntligen Jennifer hit ♥ och imorgon, tisdag så har hon o ja vart vänner i 1 år :D haft våra motgångar men ja älskar henne ändå lika mke,! 
men som sagt, skola idag! men ja vakna med världens halsont så fick stanna hemma :')
så har väl inte gjort så mke, sovit, tv och aah nt så mke mer (:
blir väl nt o göra så mke heller idag, vila, film och aah c: försöka städa lite haha :')
 
igår kom ja hem från ett underbart läger på lemböte med underbara personer :') 
lekt, haft lektioner, haft fritid, skrattat, och haft det helt jäkla underbart ! tack till er som var där, även hjälpledarna ! 
i fredags var det helt ljuvligt fint ute på lemböte! solnedgång och de finaste av allt var ju att de var vid vattnet eller asså ja :') bild kommer där nere.
for från lemböte lite före 10 och for då direkt till geta kyrka, sedan efter att de hade vart sånt där grejs där så fick man fara hem :')
var då med Johanna till kvällen någon gång! först hos mej o sen for vi t henne, gjorde väl nt så mke! såg på en as äcklig film :s euw..
kom hem, duschade och somnade sen :')
 
har väl nt så mke o säga egentligen, så tänker faktiskt ta o fixa något o käka nu och sedan se ngn film lr ngt sånt :')
 
 
 
 

ojoj.

haha det var verkligen ett tag sedan haha!
mycket har hänt men ah, har absolut inte haft någon ork eller någon inspo att blogga c:
så att jaa c:
 
det har gått och blivit oktober också, haha och nästa vecka får man höstlov i 2 dagar c: och dååå kommer underbara Jennifer t åland :D
nu har de blivit höst igen! en väldigt fin årstid men problemet är ju de med att de hela tiden ska regna, nästan hela tiden, även att de är så sjuuuuuukt kallt ute :s
 
meeeen haha euw va ja är skoltrött, asså skolan e så mega jobbig :s prov hit och prov dit, massa stress och press på en, och nej fyfan! så jävla jobbigt!
 
 
 
imorgon äre fredag, och nästa torsdag och fredag så äre höstlov :D och på onsdag kommer äntligen Jennifer hit :D mwihihihi och på tisdag så äre 1 år sedan hon o ja blev vänner :')  
och även så imorgon ska jag på konfirmationsläger, slutar på söndag! ursh och blä ! haha har absolut ingen vilja, men om man ska konfimeras så måste man, haha c: 
 
men yeah, kemi prov imorn, haha tagga!  
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0