Det är fan hemskt. "mobbning och bli utsatt för annat skit"

asså seriöst, vad händer med dagens samhälle ?! bara för några få år sedan så var ju allt bra, men nu! nu med all teknik som finns, dator, mobiltelefoner, surfplattor osv så börjar de faktiskt gå överstyr!
vissa kan hantera det bra, men vissa kan inte det..
jag har inte kunnat hantera det bra förut, var för osäker på mig själv, och de ångrar ja fett stort.. men har blivit bättre och gör absolut inte samma saker som ja gjorde förut...
 
 
men ja börjar faktiskt bli rätt så trött på att endel människor ska vara så grymt elaka och dryga via sociala nätverk! fatta liksom att de du skriver via nätet/mobilen ska man kunna säga i verkligheten face to face också! men de är inte så många som tänker så långt! bara för att man kan vara anonym här på nätet så betyder de inte att du alltid kommer vara anonym, fast många tror det! de är bara att föra in allt till polisen så fortskar de i de och då får de reda på vem de är. man ska ALLTID tänka 1 extra gång innan man skriver något, tänka igenom det om man själv skulle vilja få sånt osv! men finns sådana idioter som inte gör det!
 
 
 
Ask.fm känner säkert ALLA till! men ni som inte gör det så är de en sida där man kan bli medlem på och så kan andra ställa frågor till en, du kan välja mellan att vara anonym eller inte anonym när du frågar något! men iaf, så den sidan börjar faktiskt gå till överstyr, är själv medlem där! och jag kan knappt tro det att bara för att man är anonym så kan man fråga exakt vad som o förvänta sig svar? asså nej! man behöver inte veta liksom typ sånt här: är du oskuld? när hade du sex senast? BH storlek? 5 snygga killar/tjejer från den och den skolan! vem är din/dina bästa vänner? vem hatar du ? osv. asså de är privat för en, ALLA behöver inte veta om man är oskuld eller inte, de har ingen o göra med förutom en själv! samma sak med bh storlek och vilka man tycker är snygga och när man senast hade sex samt vem man hatar! JAG då säger ja att JAG tycker de är frågor/saker som faktiskt är privata och bara JAG behöver veta, ingen annan behöver veta något sånt! även att man börjar gå in där och kränka en med o säga exempel: ta livet av dig, ingen skulle bry sig! hur kan du vara vän med hen? hen är ju helt störd, fattar inte! du är fet, du borde gå ner i vikt. ingen gillar dig för att du är så störd! osv. asså ni som säger sånt, skulle NI vilja att andra säger så till er ? och även när ni inte ens vet vem de är? ja jag skulle iaf inte vilja ha det! även att man alltid ska få sånt när man som mår sämst! de är inte roligt att få sånt. och de är ju bara idioter som sitter och skriver sånt för att kränka andra för att man själv mår dåligt, asså snälla! sök hjälp för fan, kränka andra för att man själv mår dåligt. de försämrar bara allt. ingen och då menar jag ingen vill logga in på ask eller något annat och se att man har fått skit, de är inte roligt att läsa sånt, de gör liksom ont, ont i hjärtat, ont överallt. man kan ALDRIG vara helt säker på vem de är som har skrivit saker där, de kan till och med vara ens bästa vän, någon man aldrig tror att skulle göra så eller något! men sanningen är att de kan faktiskt vara någon man aldrig trodde skulle göra något sånt även sin bästa vän. 
 
 
facebook är även då ett ställe där några blir drabbade, som sagt så kan man skapa ett konto där och leka någon annan och börja kränka någon så istället, enligt mig så är den sidan en helt onödig sida som man egentligen inte skulle behöva, men bara för att alla andra har det så har ju såklart jag med det.
 
 
 
tänk på Linn Nyman som tog livet av sig själv pga att en äldre kille som var fotbollstränare till ett lag tjejer i Sverige börja gå på henne genom Skype (?) och säga att hon skulle visa sig naken, hon gjorde antagligen det och sen börja han hota henne genom att om hon inte gjorde som han sa så skulle han lägga upp bilder som han tagit på henne när hon stått naken. det ledde till att Lynn inte orkade längre och tog livet av sig. hon hade det säkert jobbigt i verkligheten till! så dedär kom väl "passligt" och så orka hon inte mera och pang så var hon död. hon var liksom ändast 13 år, 13 år och dör! hon hade hela sitt liv framför sig, men bara genom att han där pedofilen börja hota henne osv så palla hon inte mer! hon vågade inte säga nej, och han utgick ju att vara rätt så ung, kommer inte ihåg hur gammal han lekte att han var, men under 18 iallafall! och Lynn fick väl känlsor för den "under 18 åriga" killen. och ja. då hände de sådär.
så snälla, tänk efter vad ni säger och gör! de är inte roligt att bli utsatt för sådant! och snälla tjejer, visa inte era bröst och sånt i cam för någon ni absolut inte vet vem är, okej! inte ens om ni känner personen ska man göra det, inte killarna heller! man ska inte behöva visa sina privata delar genom nätet! om man vill visa dem kan man väl bara träffa personen som vill se och visa de så istället!
så snälla! tänk er för innan ni gör något sånt! de kanske inte är många som gör det, men de som gör det så de är för många.
 
det finns säkert flera miljoner till som tagit livet av sig genom att ha blivit kränkt, hotad eller något annat via nätet! det borde inte få existera ! 
 
 
 
mobiltelefoner har nästan alla barn och ungdomar idag, även vuxna ! de är ju såklart inget fel med att ha en mobil men de finns ju såklart idioter som har de och inte kan hantera det! och idag finns det ju från en knapp mobil till lite touch mobil till smartphones! egentligen borde man ha knapp mobil, för då kunna man bara ha snake som spel och typ tetris och såna! man kunna inte lika bra komma in på internet, då vare sådanafall typ att kolla något litet, man kunna inte ha kik, instagram, twitter och allt annat man nu kan använda idag.
mobiltelefonen har utvecklas väldigt snabbt på sån kort tid!
 
via mobilen så äre jätte många som blir kräkt via.
du kan ringa och vara anonym, dvs att ringa med dolt nummer! vissa gör det för skojs skull medans andra ringer och kränker någon! man försöker låta som någon annan men oftast så känner man ändå igen rösten! man kan känna igen något litet ljud som personen brukar göra som man känner till eller skrattet! 
de är FÅ gånger som jag inte vet vem de är som ringer! 
men egentligen fattar jag inte VARFÖR man sitter och ringer med dolt nummer för, om man har något att säga så ring för fan då och säg det med sitt eget nummer och visa att man är "modigare" än att ringa med dolt.
 
en knapp mobil fungerar så bra! de ända du kan göra på den är typ ringa, smsa, vissa kan man fota med, spela några spel som är installerade på telefonen och mera kan man nog egentligen inte göra! så där är de egentligen inte så mycket skit som händer, man kan säkert ringa med dolt nummer, men de är ju bara att trycka ifrån då!
 
halv touch mobiler fungerar väl nästan lika som knapp mobiler, men då du har en sån kan man ju börja peka på skärmen osv, och då börjar de gå med att man kan börja surfa på internet, och i vissa mobiler så kan du skaffa ett konto i något program så kan du ladda ner saker osv! men de är ju inte så populärt om man säger så! men via den så kan du ju såklart ringa och smsa, ta bilder, spela och surfa på internet!
 
men till sist, smartphones! de är nog värst, alla ungdomar eller ja nästan alla har en sådan, så du kan ha 3G och surfa på internet var du än är utan att de kostar "extra" du kan ladda ner massa appar som etx kik, facebook, instagram samt snapchat. du kan göra massor med mera saker via den än med en knapp mobil även en halv touch. 
de har blivit lättare nu med smartphones att kränka andra osv.
 
några drappade appar är väl kik och instagram! 
 
kik - där äre ju bara att göra fake konton och börja skriva med någon som man kanske inte tycker om och skriva massa skit åt den personen så att den ska börja må dåligt osv! men varför inte bara prata ut om man är sur på personen face to face istället? de är mycket modigare gjort att göra så än att göra fake konton. vissa leker "tuffa" där för att då skriver man ju och då kan man ju vara lite uppkäftig. men sanningen är ju att allt de man skriver på kik ska man kunna säga till någon face to face utan att bli rädd. annars kan man bara skita i o skriva det.
 
Instagram - ah visst, där gåre väl inte o göra så himla mycket! eller ja du kan ju göra ett konto, lägga upp bilder på någon du hatar och använda värsta namnet mot peronen/personerna! skriva massa hat under bilder osv. och även kan du ju låtsas att du inte vet om något fast de egentligen är DU som har gjort det. och de bästa är att så fort polisen får reda på vem de är så kan de bli en otroligt hög böter, och de är fan rätt åt de jävlarna!
 
de finns säkert andra appar som också är ganska lätt att bli kränkt via, men kommer faktiskt inte på någon just nu! 
 
många börjar ringa mera med dolda nummer och göra fake konton överallt för att ha lite roligt. men sanningen är så äre faktiskt inte roligt, inte ett dugg så äre roligt. visst kanske för den som gör det, men inte för den som får ta allt skit. fast de kanske inte är så farligt men ja.. 
 
 
BEHANDLA ALLA VIA NÄTET OCH MOBILER SOM NI SJÄLVA VILL BLI BEHANDLADE. 
tänk igenom en extra gång innan ni skickar något.
 

tänk hur mycket mobbnig, rykten och annat skit de går här, varför kan man bara inte vara vänner och undvika mobbning? de skulle ju bara göra det lättare för alla. 
mobbning har nog alltid funnits (tror jag, är ju inte direkt född på 1800 talet.) men anar att de alltid har funnits på något mer eller annat sätt. 
att bli mobbad är verkligen inte kul, att få höra ord HELA tiden om hur dålig man är, att man inte är värd något eller att man bara allmänt inte passar in i gänget för att man är udda på något sätt, att man inte röker eller dricker är också ganska vanligt att bli mobbad/retad för.
 
de är faktiskt jobbigt att visa att man är stark och klarar allt fast man egentligen bara skulle vilja bryta ihop och storböla! de är hemskt, riktigt hemskt! men de är som sagt bra att gråta, man ska absolut inte vara rädd att göra det, man släpper bara ut allt och rensar tankarna och sånt! de är inte de roligaste att göra riktigt men tänk på den positiva vägen istället, de är bra för både dej och din kropp att få gråta ut! kanske inte hela tiden men då och då. då man verkligen känner att nu är man svag. man ska ALDRIG vara rädd att man är ensam fast de kanske känns så, men så äre verkligen inte! man har alltid någon som de har hänt samma sak för, man har oftast en vän som kan stötta en och som verkligen förstår en osv! men de gäller att hitta den vännen, för någongång hittar man nog den! 
 
att de är så himla mycket krav på alla idag!
tjejer ska vara smala, ha former, stora bröst, stor rumpa och sött ansikte. annars är man inte välkommen in i det "coola" gänget. även så vill nästan ingen kille samt tjej ha en.
killar ska ha six-pack, va sjukt snygga, dofta gott, vara smala men inte smala ändå och ha massa muskler! annars är man inte välkommen bland killarna i deras gäng osv. samt så vill inte tjejer även killar ha en.
 
man får liksom inte idag vara fet eller stor på något sätt, för då börjar de gå massa rykten osv.
man måste få se ut som man vill, ALLA kan faktiskt inte vara smala o ha muskler eller perfekt rumpa eller bröst. alltså man kan ibland inte vara perfekt! man kanske har någon sjukdom, ätstörningar eller något annat liknande! fast man kanske tränar och äter rätt så blir man aldrig smal! och då kan man faktiskt inte börja anklaga dem för feta osv, för de kan inte göra något åt det!
men de finns såklart såna som inte ens bryr sig om hur de ser ut! och sån borde man vara! bara man trivs i kroppen och är glad så ska man vara så, man ska inte bli smal eller något sånt bara för att andra vill det, utan man ska själv vilja det!
 
men iaf, mobbning idag är något som är jätte stort överallt. 
i skolorna så har till och med lärare slutat bry sig, de ser man ju och även hör man ju det från många håll! och de är faktiskt riktigt hemskt, man måste våga gå hem och från skolan utan att vara rädd att något ska hända eller så.. men det finns sådana människor som är jätte rädda så de inte vågar göra något! och jag förstår en sjukt bra.
 
 
men asså tänk att de finns sådana personer var man än är, de är jätte hemskt då man börjar tänka på det! så himla dåligt osv! 
 
till och med sådana som våldtar, dödar, hotar, slår osv ! de är så himla hemskt!
 
även så fattar ja INTE varför vissa vuxna skaffar barn när de ändå bara slår på barnen samt tafsar på barnen eller bara allmänt inte bryr sig om barnen. de är så himla hemskt!
fast man egentligen inte får slå sina barn så finns det faktiskt folk än idag som gör det. förr i tiden fick man ju göra det, men vi lever inte på den tiden längre! nu är det helt förbjudet att göra det! om man gör det o blir polisanmäld så får man väl fängelse straff, böter och så tar väl socialen barnen ifrån en, eller har ja fel?
samma äre väl om man tafsar på sina barn? eller då kanske man inte får fängelse! men böter och socialen tar en eller? man kan säkert få fängelse också men jag vet faktiskt inte, forskar inte så mycket i det !
men jag tycker de är hemskt för sådana barn som får uppleva våld inom familjen och massa sånt! de är så euw går inte ens att beskriva!
 
 
men det jag vill komma fram till är att ta hand om alla som ni själva vill bli behandlade, sluta ha såna himla stora och svåra krav på exakt alla. ingen är som man vill att den ska vara, den är sig själv och de är så man ska vara. sluta mobba, sluta retas, sluta med allt som ni själva inte vill bli utsattade för!
 
och nästan alla som mobbar och sånt brukar göra det för att de mår dåligt psykiskt och vet inte riktigt hur de ska hantera det, så då tar de ut de på någon annan som de kanske inte tycker så jätte mycket om, för att kränka andra så andra ska bli svaga osv. 
de gör det nästan aldrig för att de mår jätte bra och bara allmänt vill sänka någon, utan de har nästan alltid något själva som inte är så bra så de gör sånt.
 
och till er alla, ni ska VÅGA vara som ni SJÄLVA vill vara, ni ska INTE var som någon ANNAN vill att ni ska vara! lev som ni vill, för ni lever som sagt bara 1 gång. det går inte att födas på nytt igen i samma liv! 
 
 
jag vet egentligen inte vad jag ska mer säga, men ta hand om er och snälla, behandla alla lika! oavsett om du är färgad eller inte färgad, stor eller smal eller lång eller kort! alla har ändå lika mycket värden,
 
om man skulle vara stor, färgad, lång, kort, smal, icke färgad så är man ändå lika mycket värd!
 
du är fin som du är! alla är fina på sina sätt, för på något sätt är man fin. 
 
 
 
 
 
men nu tycker jag att alla som har läst detta ska ha en otroligt fin dag. njut av dagen fast de kanske inte är de finaste vädret ute! men ta väl hand om alla och även dig själv ♥
 

rockoff börjar idag

hejhej, var ett tag sedan ja blogga men pallar liksom inte haha c:
idag äre fredag och även så startar Rockoff ikväll, ni som inte vet vad rockoff är så äre en festival som pågår på Åland i 9 dagar :) men jag ska fakiskt inte gå i år, har gårr 2 år tror ja men nu ska ja inte gå i år, kände allmänt inte för de! kanske far in någon dag och kollar men tror inte det haha !
så för mej i veckan blire väl inte o göra så mycket!
 
och nästa helg blire troligen att fara till Jennifer och va där :D älska asså :')
men de är bara ett kanske haha :') men hoppas hihi ♥
 
men jaooow, är inte solbränt längre :D har börja bli brun istället :') dock ömsar ja skinn där ja bränt mig menmen..
är iaf super glad att ja inte är bränd längre haha :')
 
men när ja var i Sverige hitta ja väl lite smått och gott :')
1 linne, 2 shorts och 1 college tröja! även så smaka ja Loka Choklad och Loka krusbär och päron! ursh och euw säger ja haha, gilla dem inte alls :') och annars köpte ja väl typ inget :') lite småsaker men ah !
och när vi kom hem därifrån såå kom ju min moster med, och hon blir här tills imorgon ^^ då far Mikaela med henne till Sverige och sen stannar hon där tills söndag.
 
tänk, om 1 månad så börjar skolan igen, euw ! palla med skola liksom. ursh! men asså 1 månad, de har gått så jäkla snabbt :o tyckte just man fick sommarlov, men tydligen inte!
så ska väl försöka njuta av de sista av sommarn nurå! 
kanske inte den bästa sommaren, hade förväntat mig mera av den och att den skulle bli bättre..
men har iaf fått vart med Jennifer och träffat henne för första gången :DD så att ja.. men bättre skulle den nog kunna vart. spec om du skulle ha funnits..
 
men nu ska ja väl dra och försöka hitta på något o göra, sedan blire väl inte o göra så jätte mycket!
men hare bra!
 
 
 
 
 
 
 

solbränd och lördag

var ett tag sen, och jag börjar faktiskt fundera på att ta bloggpaus men vet inte.
 
som sagt äre lördag idag, inte gjort så mycket egentligen! vart med Johanna från typ halv 2 i dag, och hon for hem vid 10 ikväll ! vi gjorde väl inte så himla mycket egentligen! cyklad, vart ute, bakat och kollat på massa gamla bilder sedan man var liten! saknar tiden så grymtmycket. man behövde inte bry sig om något. man kunna göra vad som helst.
och nu blir de väl att cama med en underbar person :') och senare kolla film och sen försöka sova!
 
igår var en helt underbar dag! 
for till Bamböle och simmade med Sofia på dagen! var där i ja ungefär 4h! kom hem, gick och duscha! blev överlycklig för ja trodde att jag hade fått en bränna på ryggen, men visade sig sen senare att jag hade bränt mig på hela fkn ryggen. är bara "vit" där min bikini gick! känns såhär jätte bra. sååå är öm, kan knappt sova, har fett ont, kan knappt sitta och ja! haha älska :')
men efter duschen så kontakta ja en som ja skulle träffa, och sedan fixa mig lite och sånt och sen gick ja iväg :') var med honom i några timmar och bara tog de lugnt! 
kom hem, fixa något att dricka och sedan börja se film! somnade väl kanske vid 3 halv 4 tiden pga ryggen. 
så att ja, allt var bra förutom att ja hade bränt mig haha, men har lärt mig iaf att ja borde sätta på mig solskydd när jag är i solen en hel dag :')
 
 
imorgon blir de väl inte o göra så himla mycket! ta de lugnt och försöka få bort värken i ryggen haha c:
och på måndag bär det av till Sverige! kommer tillbaka på tisdag kväll så de blir ju inte så länge :') men en stund iaf :)
 
men yes!
 
hare gött
 
 
 
 
 

bara för att jag har tråkigt

nu kommer det 100 frågor och svar. 
 

SENASTE:
Dryck: Vatten 
Telefonsamtalet: av vem eller? sådanafall av Samuel.
SMS: Av eller? sådanafall av Marcus.
Sång du lyssnade på: Epic Sax Guy
Gången du grät: oj, ehm några dagar sedan.

HAR DU NÅGONSIN:
Dejtat någon två gånger: nej
Har någon varit otrogen mot dig: jao
Varit kär?: ohja
Förlorat någon speciell person: mm
Varit deprimerad: yes
Varit så trött att du somnat sittandes: de tror jag

DINA TRE FAVORITFÄRGER:
färg 1: rosa
färg 2: blå
färg 3: röd

I ÅR HAR DU:
Lärt känna en ny vän: aa
Fått ditt hjärta krossat: jepp
Skrattat så att du har börjat gråta: haha ohja
Träffat någon som förändrat ditt liv: mjo
Insett vilka som är dina äkta vänner: några iaf, så a
Fått reda på att någon har pratat om dig: yes
Kysst en kompis: nej

BLANDAT:
Hur många av dina msn-kompisar har du träffat: håller inte koll
Hur många barn vill du ha: 2 kanske, beror på
Har du några husdjur: aa
Vill du ändra ditt namn: kanske, kanske inte
Vad gjorde du under din förra födelsedag: kommer inte ihåg o.0
Vilken tid vaknade du idag: 12:10
Vad gjorde du igår runt midnatt: satt och kolla film med Jennifer
Någonting som du längtar till: tills jag får ta hål i läppen,
Senaste gången du träffade din pappa: ikväll
En sak du skulle vilja ändra om ditt liv: att jag skulle fått träffa Sebastian mera och inte låtit honom dö.
Vad lyssnar du på just nu: tvn
Har du någonsin pratat med en person vid namn Jens: haha japp
Vad gör dig irriterad just nu: Vet inte, är ej irriterad
Vad är ditt namn: hela mitt namn eller? sådanafall Hanna Linnea Louise Portman
Singel/upptagen: singel
Stjärntecken: skytten
Kille eller tjej: whut ?
Grundskola: Källbo
Gymnasie: vet inte o.0
Högskola: i don't know
Hårfärg: vad jag har eller? ehm röd/brun
Långt eller kort: sådär i mitten
Längd: 163 tror jag
Vad gillar du gällande dig själv: absolut ingenting.
Piercings: har inte, om inte öronen räknas.
Tatueringar: har ej.
Höger eller vänster: höger

DIN FÖRSTA:
Piercing: öronen
Tatuering: har ej.
Bästa vän: oj, ehm vet inte.
Sporten du spelade: fotboll
Husdjur: en katt,
Vaccination du minns: svininflensan (?)
Konsert: vet ej
Förälskelse: eh.. en barndomsvän tror jag.
Alkohol du drack: inte vet jag o.0

JUST NU:
Äter du: inget
Dricker du: dricker vad?
Är du på väg att:  se film
Lyssnar du på: tvn
Väntar du på: massor

DIN FRAMTID:
Vill du ha barn: ah
Vill du gifta dig: jaow
Karriär i åtanke: vet ej

VAD ÄR BÄST MED MOTSATTA KÖNET?
Läppar eller ögon: beror på, men oftast ögonen
Kramar eller pussar: asså beror på här med, men pussar tror ja
Kortare eller längre: längre
Romantisk eller spontan: romantisk
Snygg mage eller snygga armar: snygg mage
Tatueringar eller piercingar: asså de ska vara lite av båda, inte för mke bara!
Känslig eller inte: vet inte o.0
Ragg eller förhållande: ragg
Bråkstake eller tveksam: tveksam

HAR DU NÅGONSIN:
Kysst en främling: haha nej,
Tappat glasögon eller linser: beror på hur man menar med tappat, om man tappat typ i golv så ja,
Haft sex på första dejten: nej
Krossat någons hjärta: antar det.
Har du blivit arresterad: nej
Dissat någon: ah
Gillat din killkompis (mer än som vän): ohja, och de ångrar jag.

TROR DU PÅ:
Dig själv: nej
Mirakel:  nej
Kärlek vid första ögonkastet: kanske,
Himlen: jao
Tomten: nej
Att kyssas på första dejten: det beror på, om det går bra så ja, annars nej.
Änglar: japp

SVARA ÄRLIGT:
Haft mer än en pojkvän på samma gång:  nej, skulle aldrig ha det heller.
Tror du att det är möjligt att vara trogen hela livet ut: kanske
Vad kan du verkligen inte leva utan: mina vänner,

Vad vet inte så många om dig?: och de tror du att ja kmr säga här va? nej.

 

där vart ja ensam igen.

som rubriken lyder, efter att ha haft någon släkting eller kompisar runt sig i 1 månad och bli nu lämnad är något som känns sjukt konstigt, att alltid ha någon att prata med och att skratta o inte behöva sova själv eller känna sig ensam har nu övergått till att vara ensam, sova ensam och känna sig ensam! 
 
Idag for då min älskade bästa vän Jennifer hem! efter att hon vart på Åland i en vecka och skulle egentligen vart längre men blev ändringar :c men den veckan som hon har varit här har nog varit den bästa i hela mitt liv! har aldrig vart så här jäkla fantastiskt glad. första gången vi såg varandra så stanna mitt hjärta, att äntligen få träffa en sådan vän som alltid ställer upp för en osv är något som absolut inte går att beskriva! du kom ner springandes för trapporna slängde upp dörren och krama om mig och sa hej! efter någon minuts kramande så slutade vi och du börja visa runt! tror inte att NÅGON av oss två fatta att de var sant att vi äntligen fått träffa varandra! 
sedan efter att man vart en stund där och ja o Jennifer bara gått och väntat på att vi skulle fara till båten så gjorde vi det. 
och ja, båtresan! hahahaha c: killarna, gubben som blicka oss och allt! åh går inte att beskriva :') 
egentligen har vi inte gjort något speciellt, pratat, vart till grönan! Katapulten Jennifer, katapulten ;) bara umgåst, skrattat, sett film och sånt ! 
men asså veckan har nog verkligen varit en av de bästa veckorna i mitt liv! jag älskar deeej så jäkla mycket Jennifer, och de tycker jag att du ska veta ! du är en underbar vän som finns i ALLA lägen, du vet vart jag finns efter duvetvad hände. älskar dej så grymt mycket bästa vän ♥ 
idag när du for så brast hjärtat, att lämna en jag verkligen älskar och verkligen kan kalla för bästa vän är nog en av de svåraste saker ja gjort. de gjorde så ont att se dej gå iväg. att nu bli lämnad är inte så roligt :c
men jag lovar, det ska inte dröja länge! jag ska komma till dej nu i sommar och då ska vi röja sönder allt!
 
 
men i Finland har nog allt varit bra, att absolut inte ha behöva tänka på något som sårar en var så jäkla gött! tack till ALLA som ja har varit hos och varit med som fått mig att le! älskar er alla ♥ 
 
 
Nu blir det nog nästan bara att försöka vila och ta upp sig igen, för troligen om kanske 2 veckor ska jag träffa Jennifer igen :DDD hoppas de bara går :')
men annars blir de väl kanske att försöka få lite färg och sånt! är ju vit som ett får! haha c:
 
men nu ska jag väl försöka se någon film och sen försöka sova så man får vila ut!
 
 
JagÄlskarDejJenniferMinFinaBästaVänOchMinFinaApa ♥ 
 
 

hej , gästbloggning1

 
 
HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ
 
fin dag
 
som ni kanske inte visste så är det Jennifer som bloggar nu, och ja jag mår inte bra tihihihihih
min blogg äär dummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Min blogg är
duärcp.bloggenfinnsinte.se
 
NE JA SKOJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
 
mittlivblandorden.devote.se
 
DÄR E DEN
besök inte
 
Hejdå /Jennifer

RSS 2.0