där vart ja ensam igen.

som rubriken lyder, efter att ha haft någon släkting eller kompisar runt sig i 1 månad och bli nu lämnad är något som känns sjukt konstigt, att alltid ha någon att prata med och att skratta o inte behöva sova själv eller känna sig ensam har nu övergått till att vara ensam, sova ensam och känna sig ensam! 
 
Idag for då min älskade bästa vän Jennifer hem! efter att hon vart på Åland i en vecka och skulle egentligen vart längre men blev ändringar :c men den veckan som hon har varit här har nog varit den bästa i hela mitt liv! har aldrig vart så här jäkla fantastiskt glad. första gången vi såg varandra så stanna mitt hjärta, att äntligen få träffa en sådan vän som alltid ställer upp för en osv är något som absolut inte går att beskriva! du kom ner springandes för trapporna slängde upp dörren och krama om mig och sa hej! efter någon minuts kramande så slutade vi och du börja visa runt! tror inte att NÅGON av oss två fatta att de var sant att vi äntligen fått träffa varandra! 
sedan efter att man vart en stund där och ja o Jennifer bara gått och väntat på att vi skulle fara till båten så gjorde vi det. 
och ja, båtresan! hahahaha c: killarna, gubben som blicka oss och allt! åh går inte att beskriva :') 
egentligen har vi inte gjort något speciellt, pratat, vart till grönan! Katapulten Jennifer, katapulten ;) bara umgåst, skrattat, sett film och sånt ! 
men asså veckan har nog verkligen varit en av de bästa veckorna i mitt liv! jag älskar deeej så jäkla mycket Jennifer, och de tycker jag att du ska veta ! du är en underbar vän som finns i ALLA lägen, du vet vart jag finns efter duvetvad hände. älskar dej så grymt mycket bästa vän ♥ 
idag när du for så brast hjärtat, att lämna en jag verkligen älskar och verkligen kan kalla för bästa vän är nog en av de svåraste saker ja gjort. de gjorde så ont att se dej gå iväg. att nu bli lämnad är inte så roligt :c
men jag lovar, det ska inte dröja länge! jag ska komma till dej nu i sommar och då ska vi röja sönder allt!
 
 
men i Finland har nog allt varit bra, att absolut inte ha behöva tänka på något som sårar en var så jäkla gött! tack till ALLA som ja har varit hos och varit med som fått mig att le! älskar er alla ♥ 
 
 
Nu blir det nog nästan bara att försöka vila och ta upp sig igen, för troligen om kanske 2 veckor ska jag träffa Jennifer igen :DDD hoppas de bara går :')
men annars blir de väl kanske att försöka få lite färg och sånt! är ju vit som ett får! haha c:
 
men nu ska jag väl försöka se någon film och sen försöka sova så man får vila ut!
 
 
JagÄlskarDejJenniferMinFinaBästaVänOchMinFinaApa ♥ 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0