skola skola & skola

hej och återigen förlåt, men asså jag har verkligen ingen blogginspo alls mer.. men ska ändå försöka slänga in något inlägg då och då, o om ni vill att ja ska skriva ngt extra lr så så äre bara att ta kontakt med mig! :)
 
och då har skolan börjat igen.. förra veckan hade man ju nämligen sportlov :D
sååå tänkte berätta lite om de haha, för då har ja iaf ngt o skriva om ;)
men for dit på lördagen och kom tillbaka på torsdagen!

for lördagen (den 15) med båten till Åbo, ja gick i land sen för att möta upp min otroligt saknade bästa vän! såg henne, kramade om henne och pratade, skrattade och väntade på att mamma & pappa skulle hämta oss från terminalen!
till sist kom dom och då bar de iväg till österbotten, tog 4h att åka upp dit, börja köra runt 20:00 och var framme 00:05, då man kom fram var de bara o gå och lägga sej, så sjukt trött efter resandet!
söndag - vaknade vid 10, fixade oss och gick sedan ner och käkade morgonfrukost, efter någon timme så fick vi mat hahahha (de har maten vid 12 tiden och sen äter dom något lättare till kvällen, konstiga i know) sen följde jag och Jennifer med till Pörtom till några bekanta. var där någon timme och vi börja ladda ner filmer så vi skulle ha lite film o se, for sedan där ifrån och då gick ja o Jennifer till min farbror och var där någon timme för att ladda ner filmer, sen var de klart och vi drog till farmor igen. sen börja vi se film och ah sen sova!
 
Måndag - vakna vid 8 för att åka in till Vasa och shoppa/fara till några av våra bekanta och vara där, först till pappas kusin/faster, sedan in och shoppa, sen till min kusin, och sen till min andra kusin o sen till pappas faster! och sen hem t farmor igen! 
började då att färga Jennifers hår :') gick väl helt okej faktiskt, efter duschningen så kollade vi på film och sen var de bara att sova !
 
Tisdag - sov till halv 11, gick upp och fixa oss, drog sedan ner och käka mat hahah :') sen for jag, Jennifer, farmor och mamma till centrum och for o handla o sånt! sen for pappa, mamma, jag och jennifer till pappas moster, var där rätt länge och ladda ner rätt många filmer :D sedan tillbaka till farmor och åt något litet då och for sedan ner till min farbror igen för o ladda ner alla andra filmer, satt där i 2 - 3h och ladda ner filmer ^^ så hade ett antal filmer sen! drog upp till farmor och började direkt att se film! efter filmen blev de o sova :')
 
Onsdag - vakna samma tid, alltså vid halv 11! gick upp, fixa oss återigen som alla andra dagar, for sedan till min faster på mat och efter de så for jag, Jennifer, mamma och min faster till Kstad (kristinestad) och var där och kolla runt/shoppa lite! efter det for vi tillbaka och ladda då mobilen, även så kolla ja o Jennifer på film! sen vid halv 6 for vi till några kompisar familjen har i närpes, var bjudna på middag så att, for dit, käkade en otroligt god mat! både varm o efterätt. gick ut och gå med Jennifer, Emil och Linus! hade en väldigt bra kväll där, dock hade kanske ja o Jennifer lite för mke energi kvar sååå att skratta gick åt o göra hela kvällen :')
men ett gott skratt förlänger livet ;)
for sedan tillbaka till farmor vid 22 tiden, kollade då lite på film och sov sen!
 
Torsdag - vaknade vid samma tid, gjorde samma sak och drog sen ner o åt! sen började vi och packa för att börja fara! till sist var man klar och då började den där jävla bilfärden till åbo.. kom någon gång på eftermiddagen till åbo, for då till Mylly och kolla runt på kläder osv. var där ett tag och for sedan till Kimito för att släppa av Jennifer :( var där ett tag och hälsade på och for sedan till färjan och så var man påväg hem igen..
kom väl hem vid ja 2 på natten haha :') var bara o lägga sej då ;)
 
 
och sen efter den resan hände egentligen nt så jätte mke men de ja gjorde skriver ja ändå upp ;)
 
lördagen var jag med Johanna hela dagen! spelade spel, skratta, pratade och kollade serie var väl de vi gjorde ^^
vi två har verkligen börja va med varandra mer den sista tiden :D
 
 
och sen på söndagen även fredagen vila man bara ! och sen var de skola igen..
 
imorogn är det fkn torsdag :o veckan går snabbt haha xd
 
men ja venne, har väl nt så jätte mke o skriva mer c:
 
men asså om ni vill att ja skriver om något spec, kan vara vad som så skriv bara o säg, eller kommentera anonymt lr ngt ^^
föör behöver massor me tips c:
 
men nu tänker ja faktiskt sova, natti ^^
 
men jag vill säga att de var verkligen en lyckad resa! och tack min underbara bästa vän för att du följde med! betydde sjukt och roligt hoppas ja att du hade ^^ älskar dej Jennifer! ♥
 
 
 
 
 

sportlovet är kommet!

Glad alla ♥-dag/vän-dag allesammans :D
 
nu har ja äntligen fått sportlov och de känns så jäääävla skönt asså! slippa skolan i en vecka och drar till finland imorgon för o vara med Jennifer och träffa släkten! kommer bli så otroligt skönt att bara komma bort och få prata ut om allt o bara slippa alla idioter som ska hålla på med en ! 
och på fredag kväll drar man till sverige och får vara med den underbaraste! ♥
 
 men denna dag började väl helt okej men har väl slutat lite värre men äh den kunna vart mke värre ^^
skolan var helt okej osv! :)
fick även sluta tidigare på engelskan hahahah :D sååå slutade 10 min före :P
efter skolan drog man hem, kollade serier, sov haha och ja bara tog de lugnt!

och nu tror ja att de bara blir o lyssna på lite musik, va social en stund på kik och även packa och sen börja försöka sova så man orkar upp vid 10 imorn o sen sticker ja t finland o blir där till torsdag :D
 
men har egentligen nt så mke mer o säga och ja tycker faktiskt att alla ska ha en otroligt fint sportlov (de som har) och alla andra ska också såklart ha de fint! 
även ett bra slut på alla ♥ dag :')
 
 
                                                                 maaaah babeeeeee ↑
 
 
 
 

svar till frågestunden

nu är frågestunden avsultat och ja ska svara på de frågor ja fick haha xd

Höst/vår? - hösten!

Takida/tokio hotell? - takida ♥

Bästa klädes plagg? - haha om ja ska va ärlig har ja inget "favorit" plagg! men den jag verkligen älskar mest av allt jag har så äre min gråa otroligt sköna munktröja :')

Ljust/mörkt hår? - asså båda är lika fina, men mer åt de mörka hålle!

Vad heter jag i din kontaktlista? - Eliiiiiiiin ♥

Klubba eller klubba klubba? ;) ;) - klubb klubba såklart ;)

Är det din naturliga hårfärg? C: - nja nästan! har liiiite mera åt de bruna hållet, men skiljer inte så jätte mycket på de ja har nu och mitt vanliga! som ja sa, bara lite mera brunt i vanliga! :)

Vad gör du på fritiden? :) -  är med vänner, fotar, spelar piano och tränar :)

Varför dog sebastian? :( </3 - den största orsaken var att han tog droger! jag har ingen aning hur länge han tog det men till sist så tyckte väl kroppen bara att de blev för mycket och så la den av! vet egentligen inte helt 100% om de bara var pga det! för de hände så sjukt snabbt och plötsligt när han dog :/ men som sagt, droger var nog den största orsaken varför han dog.. :( så vad ni än gör, ta aldrig droger! </3

Vad är det bästa duvet med sommaren/vintern? - sommaren - de är varmt ute, man kan sola/bada, vara uppe sent och bara vara ute, jätte fina solnedgångar, kan vara med vänner hur mycket som helst (nästan) och de är fint ute! vinter - sjukt fint ute och kan få rätt fina bilder även att man kan sitta inne och bara kolla film och ha de mysigt medans de är sjukt kallt ute! haha typ de tror ja! 

har du någon favorit artist? - nepp de har jag inte :)

favorit låt? - one two fuck you, ebony eyes, stjälen av en vän, timber, royals och own city!

vad är det bästa en kompis kan göra? - stötta en då man mår dåligt! eller bara lyssna då man har något och berätta! inte lämna en bara för att man hört något om personen utan alltid stannar vid ens sida oavsett vad! och att man personen kan "löjla" sig med en och inte är rädd för att bjuda på sej själv!

har du några bästa vänner? - yes de har jag! :)

vad är din favorit mat? - kebab och kycklingsallad ♥

vad är det pinsamaste du gjort inför din klass? - tror inte jag har gjort något pinsamt för klassen haha :')

säg något du skulle vilja uppleva just nu? - har inget jag kommer på exakt nu som jag skulle vilja uppleva ! 

 

om ni har ngn mer fråga så äre bara o fråga på eller fråga på ask lr ngt! :)

 
 
 
 

 


frågestund

 
berätta om ...
hur ...
när ...
var ...
varför ....
vem ...
vad ...
 
nu har ni chansen att fråga mig vad som helst, tillexempel sådant ni inte skulle våga fråga i verkligheten eller via mobilen och som ni skulle vilja ha svar på! ja kommer svara 100% ärligt! så passa på! ;)
och frågorna får vara hur galna som helst men kommer ändå fråga! dock såna därna väldigt onödiga frågor tas bort! :)
ni får såklart vara anonyma om ni vil det, med tanken på att ni måste INTE skriva ut erat namn om ni absolut inte vill! :) de är ni själva som bestämmer det! :)
 
hoppas de blir ett antal frågor så de iaf blir lite o svara på :)
 
frågestunden slutar fredagen den 7 februari klockan 23:59 haha och ja svarar på frågorna någon gång under lördagen! :)
 
passa på nu! nt alla gånger man får sådan chans haha! :')
 
 
 
 
 
 

då vare söndag igen!

bloggar knappt längre men har absolut ingen inspiration och vet absolut inte heller vad ja ska blogga om.. 
om ni har tips på vad ja ska blogga om eller vad ni skulle vilja läsa om, vad som! så kommentera, ta kontakt me mej via kik, fb lr något annat! ni får såklart vara anonyma om ni inte vill skriva ut era namn! så snälla, börja kommentera vad ni vill läsa om, eller vad ni vill ha mera av o vad ni vill ha mindre av! skulle betyda enormt :)
 
men som sagt, nu äre söndag igen! och jag har lyckats blivit otroligt förkyld o även småfebrig under natten.. så får väl se om de blir att stanna hemma imorgon eller om ja måste försöka pina mig till skolan.. har ju hemkunskaps prov då men de kan man alltid göra senare om de skulle vara så! 
 
men inget nytt har väl hänt dom senaste dagarna, vart me vänner, gjort novell i svenskan o blev klar igår, och ah inte så mke mer! 
nästa helg blire sverige :') skulle blivit denna men de blåste för mke o sånt skit sååå..
och nu har provperioden börjat.. några prov kommer in lite då och då! 
men om 15 dagar äre sportlov :DD och då blire o fara till finland till närpes med Jennifer och även mamma och pappa! egentligen skulle Jennifer kommit hit t mej men de blev ändring på de så nu följer hon me t närpes ist :D
kmr bli helt otroligt underbart :')
 
inget annat speciellt händer väl den kommande veckan, skriva lite på uppsatsen och sen t sverige som ja sa! även försöka bli så frisk som möjligt!
 
och nu tror ja att ja ska lägga mej under mitt otroligt sköna täcke och kolla film o försöka bli så frisk som möjligt!
 
vi hörs!
 
och som ja sa i början av inlägget, om ni har tips på vad ni vill läsa eller något sånt så kommentera, ni får vara anonyma :)
 
 
 

RSS 2.0