Sommarlov

nejmen halloj efterlängtade sommarlov :')
igår, sista dagen i skolan - skolavslutning!
gjorde egentligen ingenting på skolavslutningen, var bara massa sånger och typ sånt, 9orna fick sitt betyg och ah, sen drog man till sitt hemklassrum med klassen + mentorerna och så fick vi glass + betyg!
e rätt nöjd med betygena iallafall höjt 5 stycken ämnen, varav 2 jag aldrig trodde jag skulle höja haha :')  
men blir o försöka kämpa lite mera i 9an så man får bättre avgångsbetyg, inte för att jag klagar på mitt betyg men ja :)
 
efter skolavslutningen igår hände ingenting, drog hem och var bara hemma! haha råka bränna choklad då ja skulle smälta de, lyckad e jag liksom :')
så fick äta frukterna utan choklad haha :') för allt smaka bara bränt så >.< 
kollade film, och städa lite o somna runt 2 tiden, närmare 3 haha :')
 
men jag hoppas verkligen att denna sommar blir underbar, 
 
• träna
• spendera tid i Sverige
• träffa släktingar
• träffa Tova och Elin (varav de är bestämt redan haha)
• simma
• sola
• kanske en sväng till Finland, får se
• grönan
• sova
• ha de allmänt gött
 
lite ändrade planer sen sist haha :')
 
 
 
 

tisdag 3/6

tänker börja med detta!
Jag har verkligen ingentning att blogga om, så snälla! om ni har tips på vad ja skulle kunna börja blogga om så kommentera eller ta kontakt med mig!
ni får vara anonyma! 
men skulle vara rätt kul o hitta något o börja blogga om då bloggen annars bara består av min "vardag" så ge tips om ni har! :)
får vara hur wierda som helst o så :)
 
 
regn, regn och återigen regn! vilket väder de är ute asså, men de är ju mysigt då man är inne och då man hör hur de smackrar fint på taket ^^
 
men i helgen hände inte så speciellt mycket!
lördag vara de bara en rätt lugn dag, gjorde inget speciellt!

På söndagen var jag med Johanna, gick ner till godby simstrand och satt där o bara pratade om allt möjligt, gick hem, tog en annan väg hem genom en kohage med lösa kor :') så då vi gick där på stigen börja ja se att korna stod faktiskt lösa, utan stängsel runt, fick smått panik och ringde mamma o fråga vad man skulle göra om vi skulle gå tillbaka eller gå vidare framåt, kunna gå vidare för de finns ju såna där grejer som krona inte kan gå över, så gick vidare och kom sen äntligen hem :')
direkt vi kom hem drog vi ut igen och cykla ner t Smarket, sedan vidare till källbo och satt där på kompisgungan, for hem, fota lite och drog sedan ner till centrum och mötte upp en som johanna skulle träffa, va med personen och gick runt o aa! 
sen for Johanna hem och då hände typ inget mera, film och sen somna ja! :')
 
 
igår var det en helt vanlig måndag, skola som vanligt och efter skolan drog ja in till stan, hände inget mera!
idag, tisdag och såklart var de skola idag också, dock gick jag aldrig pga mådde inte riktigt så vidare bra, så har bara sovit hela dagen typ!
inget speciellt händer väl i veckan heller, skola som vanligt och kort dag på torsdag, bara till 11:05 och på fredag skolavslutning så ja rätt chill :)
 
om ca 2-3 veckor blire sverige :') ska bli så himla skönt!
 
 
men hare gött!
 
 
 
 

RSS 2.0